Hanne Boel

Danske Hanne Boel har en lang karriere bak seg med flere vellykkede plateutgivelser. Hun debuterte som soloartist i 1988 med albumet Black Wolf og har hatt stor suksess i hele Skandinavia.

Hennes gjennombrudd kom med det andre albumet, Dark Passion (1990), som solgte over en halv million eksemplarer på verdensbasis og innbrakte henne fire danske Grammy-statuetter i 1991. I Danmark alene solgte albumet 340 000 eksemplarer. Hanne Boel har totalt solgt godt over 2,5 millioner album. I begynnelsen av 2024 slipper Hanne Boel et nytt album med 10 låter, repertoaret bestående av nye låter, tolkninger av Hannes eldre sanger, og tolkninger av andres sanger. Som følge av dette skal Hanne Boel på ny turné i Norge i 2024.

Til Sande Jazzfestival kommer hun 20. september kl. 19.00 på Bolstad Kulturgård.

Hanne Boel kommer med sin akustiske trio bestående av Jacob Funch og Jens Runge.

Det legges vekt på inderlighet, groove, sterke kor og Hannes stemme i sentrum. Låtene blir et bredt utvalg av kjente låter fra 80- og 90-tallet, blandet med nye låter og nytolkninger av Hannes favorittlåter, fra det nære inderlige til det litt groovy og bluesy. Du kjenner fort igjen hits som «Starting all over again», «Don’t know much about love» og mange flere.

Gled dere til en groove kveld….